Mengapa VCO31 menjadi pilihan setiap pasangan di Malaysia?

Kajian Menunjukkan… 70% Dari Para Suami Gagal Memuaskan Isteri Mereka (Klimaks Tak Sampai) Ketika Melakukan Hubungan Seksual !

Haah!… ANDA mungkin salah seorang daripadanya dan jika ya… apakah yang boleh anda lakukan bagi menyelesaikannya ?

Testimoni Pengguna VCO-31


Pengguna 1 :  (Minta nama dirahsiakan) : Bujang kahwin Janda;  Sepang.
" Saya ditakdirkan baru bertemu jodoh (2005) dengan seorang janda. Dalam setiap perhubungan suami isteri, saya sentiasa tewas sebelum isteri menamatkan pusingan pertama. Kini dengan VCO Power 31 Bio-Asli (For Men) saya mampu mengatasinya dengan 3 pusingan berbalas 1. Sehingga kini saya belum pernah tewas lagi."

Pengguna 2 : (Minta nama dirahsiakan) Status : Sudah berkahwin 12 tahun
" Huuh............dia terpaksa minta 'adjourn' (waktu rehat) sebelum saya menamatkan perlumbaan."

Pengguna 3 : Dari Kuala Lumpur memaklumkan melalui sms
" Marvelous....!. I scored 3-1 last night. Syukur saya bertemu VCO Power 31 Bio-Asli  (For Men) "

Pengguna 4 : Guru dari Kuala Selangor.
" Wow........! sampai saya tersandar kedinding....hebat habis ".

Pengguna 5 : Juruteknik dari Kuala Lumpur
" Isteri saya selalu pesan .......Bang......jangan lupa minyak Power Rangers." (VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

Pengguna 6 : Paramugari dari Subang Jaya (melalui e-mail)
" I always have wonderful Sunday.......dia seakan tidak mahu mendarat . Terima kasih VCO Power 31 Bio-Asli .

Pengguna 7 : Penyelia Tapak dari Puchong
Heeei.....Beb..!..aku  berjaya merentas 3 lautan tanpa henti...lah.............Syabas VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

Pengguna 8 :  Jurutera dari Port Dickson
" Betul-betul Power...... berasap....! " (beliau terus memesan 10 botol lagi untuk diperkenalkan pada kawan-kawan.)

Pengguna 9 : Pekerja am Negeri Sembilan
Saya tak pernah cuba, tapi saya bagi kawan saya try. Dia kata memang betul-betul power. Dia dapat bersama isterinya selama lebih 2 jam!! Sekarang dah ramai order..nanti saya bank in duit ok. Saya nak order 10 botol.

Pengguna 10 : Jururawat Kuala Lumpur
Saya baru berkahwin dan merasa ada yang tidak kena dengan suami saya. Dia terlalu cepat 'kalah'. Tak sampai 10 minit hubungan kami. Sehingga saya diperkenalkan VCO31 oleh seorang rakan. Alhamdullilah..rupanya rumah tangga memang nikmat. Thanks.

Pengguna 11 : kakitangan awam Sabah
Ingatkan gambir jer power...VCO31 pun power juga!!! Tahniah kerana menghasilkan produk setaraf gambir!! Malah tidak kebas pun macam gambir. Baguih!



Tahukah Anda Apakah Kesannya Jika Isteri Tidak Mendapat Kepuasan Yang Secukupnya… ?


Tak taulah saya jika anda peduli atau tidak samada isteri anda mendapat kepuasan yang sepenuhnya dalam hubungan seks atau mungkin yang penting… anda rasa puas sebab dah terpancut awal…lantaklah isteri anda puas ke tidak…? Kalaulah beginilah sikap perihatin anda terhadap isteri anda, apa yang akan berlaku adalah…

Isteri Anda Benci Seks - Jika dibiarkan isteri anda terus kegersangan setiap malam, lama-kelamaan dia akan membenci seks. Apa tidaknya, setiap kali bersama, sekali orgasme pun langsung tidak dicapai apa gunanya untuk melakukan seks di masa yang lain. Si suami tidak mampu untuk memenuhi kehendak dan keinginan si isteri. Silap haribulan isteri anda juga turut membenci anda kerana anda lembikk.....

Tekanan perasaan pada isteri anda - Isteri yang mana kekurangan nafkah batin daripad suaminya biasanya akan mengalami tekanan perasaan. Hari ke hari akan meningkat tekanan perasaannya. Tekanan ini akan mengganggu hubungan dengan suami dan juga membawa gangguan kesihatan kepada si isteri apabila si isteri tidak mempedulikan lagi penjagaan dirinya, makan minumnya dan keselamatannya. Lebih teruk jika tidak diatasi boleh menyebabkan sakit jiwa plak.....

Berlakunya pergolakan rumahtangga - Silap haribulan, boleh perang besar antara suami dan juga isteri. Pernah dilaporkan dalam berita si isteri menumbuk si suami disebabkan masalah ini. Biasanya isterilah yang menjadi mangsa, dipukul, diherdik dan dihina oleh si suami. Kadang kala, anak turut menjadi mangsa sehingga di dera oleh ibu bapa mereka. Inilah penangan disebabkan kegagalan si suami untuk memberi nafkah batin kepada seorang isteri

Pasangan berlaku curang - Kita banyak mendengar cerita di majalah mahupun dalam drama tempatan yang menunjukkan seorang isteri sanggup berlaku curang terhadap suaminya dengan berzina dengan lelaki lain disebabkan suaminya tidak berupaya memuaskan nafsunya. Isteri pun mencari lelaki luar yang mampu memuaskan nafsu seksnya. Siapa yang harus dipersalahkan? Adakah si isteri perlu disalahkan 100% ?

Berlakunya Penceraian - Sehinggalah peringkat terakhir, ianya akan menyebabkan penceraian. Biasa kita dengar dari cerita mahkamah syariah yang melaporkan isteri yang menuntut cerai disebabkan si suami tidak mampu untuk memberi nafkah batin yang cukup kepadanya. Ini disebabkan tekanan perasaan yang tidak dapat tertahan lagi oleh isteri tersebut.


Sebelum anda fikir anda dah cukup POWER anda perlu tahu bahawa…

Dewasa ini, dari tinjauan dan kajian yang dibuat oleh pakar seksologi menunjukkan bahawa lebih dari 70% wanita sukar mencapai kepuasan dalam hubungan seksual. Tidakkah anda nampak bahawa  fakta itu juga mungkin termasuk diri anda ataupun pasangan anda. Sesungguhnya perkara ini amat merisaukan semua pihak termasuk juga anda bukan? . Ini bermakna isteri anda mungkin tidak mencapai kepuasan dalam hubungan ranjang bersama anda! Jika anda akui, tugas membuatkan isteri untuk merasa puas dalam hubungan ranjang merupakan salah satu cabaran yang paling besar dalam kehidupan berumahtangga ini....Begitu sukar dan beratnya tugas ini...Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikulnya...

Kebanyakan wanita terpaksa akur dengan keadaan ini. Apa boleh buat… Hanya suami mereka sahaja yang mampu merubah keadaan ini!

Hasil Kajian dan Tinjauan Yang Menggemparkan Ini Menyatakan:

Lebih 70% isteri mengatakan mereka TIDAK PERNAH mencapai puncak orgasme/klimaks semasa melakukan hubungan seksual dengan suami mereka.

Lebih 43% wanita mengalami efek daripada ketidakpuasan seks

Dianggarkan 1/3 lelaki di bawah umur 25 tahun memiliki masalah ejakulasi/pancutan terlalu awal.

4% dari golongan suami mengalami ejakulasi/pancutan dalam tempoh satu minit penetrasi, 75% pula mengalami ejakulasi/pancutan setelah penetrasi selama dua minit

Sebagai suami, tanggungjawab besar terletak di tangan anda untuk memastikan nafkah ZAHIR dan BATIN terhadap isteri anda dilaksanakan sebaiknya.

Ramai dikalangan isteri yang mengambil sikap mendiamkan diri sekiranya tidak puas...ataupun berpura-pura puas....Tidakkah anda kasihan dengan isteri anda?

Anda adalah lelaki yang dayus jika terus membiarkan isteri anda kegersangan dan kesangapan.....

ANDA mengalami gejala ini....

ANDA buntu memikirkannya...

ANDA malu dan segan.

ANDA tidak sanggup lagi alaminya...

ANDA mahu penyelesaian segera...

 
 
Jika Anda Berhasrat Untuk Mengatasinya... Di Sini Akan Ditunjukkan Jalan Penyelesaiannya!


Apa perlu anda lakukan sekarang?




Anda jangan kuatir kerana kami ada penyelesaiannya...

Memperkenalkan Minyak Power Kelapa Dara VCO31!!!


Bagaimana menggunakan VCO-31 Power Oil for Men ini?

Gunakan cuma tiga ke empat titik sahaja sekali pakai. 
Sapukan pada bahagian 'leher dan kepala' kemaluan lelaki (sekeliling). 
Setelah itu tunggu sehingga 2jam untuk VCO31 berkesan sepenuhnya. 
Sebaiknya dipakai selepas mandi petang. 








Ia suci dan tidak berminyak. Ia meresap jauh ke dalam saraf tanpa menimbulkan kesan sampingan. Selamat dan halal digunakan. Boleh digunakan berulang kali dan tiada pantang larang. Semoga bahagia.


Apakah khasiat dan kepentingan VCO-31 ini?

- Ia dapat menjadikan suami atau lelaki bertahan lama semasa melakukan hubungan sex.

- Isteri akan mendapat layanan dan servis yang lebih lama.

- Isteri boleh mencapai 3 kali klimaks dan lebih dan lebih lagi.

- Melengahkan pengeluaran mani.

- Anda dapat mengawal pengeluaran mani dan melepaskannya pada masa yang anda inginkan.

- Sangat sesuai bagi mereka yang mahu membina hubungan sexual suami isteri yang lebih lama.

- Juga sangat sesuai bagi mereka yang menghadapi masalah ejakulasi pramatang.

- Dan sesuai bagi mereka yang gagal mengawal pengeluaran mani awal.


Tanya diri anda jika anda lelaki...."Berapa Lama Anda Ingin Bertahan?"
Tanya diri anda juga jikalau anda wanita..."Adakah anda mahu klimaks berganda???"


Mahal ker? Macam mana nak beli ni?

Ia tidak mahal!!! Paling murah dah paling hebat setakat ini! terbukti menyelesaikan 100% pengguna yang bermasalah pancut awal.
























































Beli melalui internet! Seluruh Malaysia. sales@nayaz.com. Penghantaran melalui Pos Malaysia.

Beli melalui sms! 019-9568869. Seluruh Malaysia. Penghantaran melalui Pos Malaysia.

Beli by hand sekitar Kuala Lumpur , Plaza Rah Kg Baru 019-9308869

Beli by hand sekitar Penang (Butterworth, Permatang Pauh, Pulau, dll)
019-9568869

Produk Lain Yang Hebat
Harga
Kawasan
Penghantaran
Tempoh Sampai
RM40
Semenanjung
Pos Biasa
7 ke 10 hari
RM45
Semenanjung
Pos Laju
2 ke 3 hari
RM45
Sabah & Sarawak
Pos Biasa
7 ke 10 hari
RM50
Sabah & Sarawak
Pos Laju
2 ke 3 hari
Nota: Percuma 2 Ebook Kamasutra untuk setiap pembelian.
Tantra at Tahoe - Ultimate Ejaculation Mastery.
Tantra Yoga The Tantric Penis Lessons.
The Ultimate Female Orgasm.

Kesemua 5 ebook ini menjadi milik anda.
Sila berikan alamat email anda untuk terima link donwload. Tiada CD atau hard copy diberikan.
Beli Online Sekarang
Iklan di sini bersama kami...
Pendaftaran Sebagai Ahli                    Iklan Berkaitan                    Strategi Menjana Duit Online
Belajar Forex Dgn  Sifu                       Idea Affiliate                        Buat Duit  Dengan Adsense
Bagaimana Memancutkan Isteri         Tip-tip Perniagaan
HOT LINE: 019-9568869
RM40 + Free 5 Sexual Education eBook + Free Delivery
KLIK sini jika berminat menjadi rakan niaga Bio Asli
Komisen sehingga 20 level.
Untung runcit 100%.
Keahlian percuma.
Web referral percuma.
Dan banyak kemudahan lagi...
PERCUMA 5 eBook
TODAY PROMOSION
cuma RM40 sahaja